De kracht achter ons platform

Kerkondemand is meer dan alleen een streamingplatform voor kerkdiensten. Met onze geavanceerde agenda- en planningsfuncties kun je gemakkelijk de diensten voorbereiden, inplannen en organiseren, zodat je tijd en moeite bespaart. Onze naadloze integratie tussen de website en de streamingdienst betekent dat alle informatie maar één keer hoeft te worden ingevoerd, waardoor je nog meer tijd bespaart. En dat alles zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de uitzendingen en het gebruiksgemak voor jou en je gemeenteleden. Bij Kerkondemand werken we hard aan het bieden van de meest krachtige en geavanceerde oplossing voor het streamen en delen van kerkdiensten.

Automatische videostreaming

Met Kerkondemand kunnen gebruikers eenvoudig kerkdiensten streamen en delen met anderen. Wat nog beter is, is dat video's automatisch online worden gezet wanneer de livestream is beëindigd, zodat gebruikers deze op hun gemak kunnen bekijken. Dit maakt het delen van kerkdiensten nog eenvoudiger en efficiënter. Hierbij hebben wij ook onze eigen Wordpress/Joomla plugin om de diensten op je eigen website te verkrijgen.

Zelf diensten voorbereiden

Met Kerkondemand kunnen gebruikers hun eigen diensten voorbereiden en delen met anderen via de app. Hierdoor kunnen ze altijd verzekerd zijn van een professionele presentatie en een naadloze streaming-ervaring. Gebruikers kunnen de dienst van tevoren voorbereiden en deze uploaden naar Kerkondemand, zodat deze beschikbaar is voor anderen om te bekijken wanneer ze maar willen.

Agenda integratie met Scipio

Met de integratie van Kerkondemand en de Scipio-app kunnen gebruikers eenvoudig op de hoogte blijven van alle kerkdiensten en evenementen. De integratie maakt het mogelijk om de agenda van Kerkondemand bij te werken, zodat de kerkleden kunnen zien wanneer er diensten gepland staan en hoe zij deze kunnen bijwonen. Door deze integratie blijft iedereen betrokken bij de kerk en kunnen zij altijd deelnemen aan de diensten, ongeacht waar zij zich bevinden.